25.1.10

Amulett Maarjale/Amulet for Maarja

On asju, mille eest peab ennast kaitsma. Ja on asju, milles on nii palju väge, et nad suudavad kaitsta.

Maarjal oli mure
ja kuna ma tean liigagi hästi, mida sihuke mure endast kujutab, siis ütles üks tark tegelane (mina ei tea, kes - selja taga oli, ütles ja kohe läks ära ;) ), et ma saan Maarjale ehk abiks olla.

Seega uurisin, mis loom ta tähtkujult on, kas tal on mõni õnnenumber ja ega tal vaseallergiat ei ole ja millise pääümbermõõduga on teda õnnistatud. Vajalik info käes, asusin traati väänama ja kive sättima.



Õnnenumber 3 ja 3-kordsed = 3x3x3 karneooli, annavad energiat ja soojendavad, aitavad keskenduda ja mõtteid koondada, aitavad oma sisehäält usaldada.
Ahhaatripats - annab julgust, tugevdab südant, kaitseb kurja silma eest, hoiab kandjast eemal negatiivse energia.
Krüsokolla - 3 x 3 ees ja 3 selja taga, harmoneeruvad teadvusega, suurendavad ja tasakaalustavad naiselikku energiat. Hoiavad eemal viha, ärrituse ja kurbuse.

Kivid omavahel ühendatud vasktraadist (0.8 mm) suletud aasadega ning kee ise on samuti suletud ring, ilma klamberkinniseta.

Laetud heade soovidega ja ka ühe konkreetse korraldusega ;)

___________________________________

When I read from Maarja (and Sverik's) blog that Maarja felt unhappy and harrassed because of the constant questions about her second child and/or her studying plans, I knew exactly how she must feel. It's total torture, I'd say - to show a polite face when all you want to do is to kick the a** of those nosy people who think their day is not perfect unless they terrorize someone with very personal questions.

Someone or something (I didn't see him/her, only heard the silent voice behind my back ;) ) told me I have the means and skills to help her.

So I made an amulet for her, according to her zodiac sign, lucky numbers and head measurements. 3x3x3 carnelians (for energy, warmth and concentration), agate pendant (keeps away the negative energy, gives courage and strengthens the heart) and 3x3 in front and 3 chrysocolla beads in the back (keep away the sadness, anger and irritation).

Charged with good wishes and one specific command ;)

No comments: