18.11.07

Suvine värvipakivahetus / Summer: colour swap

Esimene projekt, kuhu ma ennast kirja panin - ankeedi küsimused olid huvitavad, paras väljakutse paki tegijale.

Sain endale objektiks Juula2, kel lemmikvärviks türkiissinine ning tegevusteks pärlimängud ja kudumine. Kudumine, see on pisiasi, selleks tuleb lihtsalt ühte paljudest lõngapoodidest sisse astuda ja kõige türkiisimad tuustakad välja valida. Aga pärlivärk oli küll midagi uut, sest esiteks ei ole minu majapidamises eriti ei türkiissinist värvi ega ka pärlikraami. Aga lahendatud see ülesanne sai ja nagu selgub, adressaat jäi rahule.

Pakki said minu poolt:
kootud randmesoojendajad koos sama lõngatoki järgijäänud osaga
pastakas
vahvlitorukesed
kaks tuusti lõnga
Body Shopi foot cooling spray
pakike Colibri plastpärleid
kaks pakikest teokarbitüki-laadseid pärleid

Pilt randmesoojendajatest istme-oina seljas poseerimas:



Kogu pakisisu pilt Juula2 blogist:




Mulle endale tegi paki Annu. Ankeeti kirjutasin värvideks roheline ja oranž, Annu otsustas neid natuke omavahel kombineerida (vt motiivisusse):



Nojah, sall ja sussid ja salfakad - aga mis need pisikesed sääl veel paistavad? Pisikesed asjad tulid välja susside seest ja salli vahelt. Ja täpsemalt on nad sellised:



Salli kannan nagu Mireille Guiliano oma "Prantslannade neli aastaaega" raamatus õpetab, pikalt rippuvana kaelas nagu kaelakeed. Päris mitmed on käppima tulnud ja uurinud, et mis materjal ja kust said ja issand kui äge värv. On jah äge, kellelgi teisel sellist pole. Sussid pistan külla minnes kotti ja külas kougin elegantselt välja, suskan jalga. Vihjeks, et viimane aeg külmavarestele mõelda ja põrandaküte hankida :P No ei ole ruumi, kus minu koivad ei külmetaks, tõesõna.

Kõige paljutähenduslikum element sellest pakist on siiani olnud külmkapimagnet, no see lillekene. Pistsin ta vanas kodus külmkapi külge - ja tema toppis mulle pähe mõtte, et hakaku ma külmikumagneteid koguma. Nüüdseks on tal igat masti seltsilisi - lehm Austriast, karnevalimask Veneetsiast, härjapõlvlane ja punarind koos imearmsa rohelise ristikulehega Iirimaalt ning linnavaade Vilniusest. Eile lisandus pidulikult Lions klubi magnet "Saa nägijaks!" projekti toetuseks.

Pakivahetused on vahvad!

This summer was significant for the fact that I signed up for my first swap-project. My object was Juula2, whose favourite colour was turqoise. Since I don't have much of that colour in my own home and wardrobe, it was especially interesting to browse the shops looking for things that colour. I found some yarn, pearls, a pen, tin of wafer sticks and foot cooling spray. One yarn was extremely soft and moderately furry, which inspired me to make wristwarmers for Juula2. I wear wristwarmers myself every time I have to spend hours behind the computer, typing. It prevents the nasty pain that tends to occur in the wrists after extended period of tension.

My gift came from Annu, whom I gave an "ultimatum" of either green or orange. She managed to combine them a little (look at the crocheted slippers). The scarf has been very popular among my friends who also appreciate handicraft. I wear it like Mireille Guiliano suggests in her latest bestseller - like a necklace. And the little green flower has started a collection of fridge magnets - it has quite many friends hanging with it on the refrigerator door - a carnival mask from Venice, a leprachaun and a robin with a shamrock from Ireland, a nice cow from Austria and a view over Vilnius. Lions Club magnet arrived yesterday, as a token for donation to the campaign which aims to buy new equipment for treating blindness and poor sight among really small children.

Swaps are fun!

No comments: