5.5.10

Klaasimarkerid/Glass charms

Mätas juba kuiv, nagu öeldakse - ja selle hirmsa lumeuputuse tõttu talv otsa toas kopitanud inimesed kipuvad välja, näiteks grillima. Lisaks hüvale söögikraamile saab igaüks pihku ka klaasi - kõigile ühesugused klaasid, et oleks ansamblis ilusti - kuhu kallatakse ühte värvi vedelik. Paned korraks klaasi käest... ja siis otsid, et milline see sinu oma oli? Igal rootsi lauaga üritusel täpselt sama jama? Õnneks on selle vastu üks lihtne vahend, mis pääle ülimalt leidliku funktsionaalsuse on ka äärmiselt mõnus traadikruttimistöö ja näeb pagana hää välja.

Klaasimarkerid:



12 tk komplektis, hõbedasel eelpainutatud traadil, FP-helmeste, hõbedavärvi metallhelmeste ja hõbetatud sisuga seemnehelmestega.

Nii näeb välja "tööasendis":


Ja niiviisi muu lauakatte kõrval:


Minu ehteklientuuri hulgas on need juba jõulust saati väga populaarsed, nii et otsustasin vaadata, kas need teistele ka meeldivad - ja paningi oksjonile müüki. Oksjon kestab 06-10.05 (kell 21:00) ;)

EDIT: Palju õnne, Lissel!

*****************************

Since the barbeque season is making its first steps again and people are planning the buffet'-style parties outside, it's time to mark the (wine) glasses so everyone knows which one is his. My friends have placed their orders since Christmas time and really liked them for both practical and beautiful qualities. Therefore I made a set for an auction as well, maybe anyone I don't yet know wants them, too :) EDIT: And found one :) Congratulations, Lissel!

No comments: