17.3.10

Naistepäevavahetus 2010 pakipresentatsioon/Ladies Day Swap 2010 package presentation

Nagu eelmine aasta sai arutatud, ei saa naised ilma naistepäevata ja kellel eelmisel aastal kõhkluste ja kahtlustega tuli maid jagada, said nüüd kaasa lüüa.

Sain loosi ja karma tahtel endale pakisaajaks Mummu, kes mulle tähtkujupaki tegi. Tore, saan nüüd omalt poolt midagi vastu teha. Näiteks... /Mummu blogi kallale/... tund aega hiljem: APPI! See inimene oskab ju kõike, mida minagi, ja rohkem ka veel! Profi tasemel! Mida talle ometi teha, sihuke metshaldjas ja emme... Metsa ja mere äärde minnes peab kaasas olema midagi sooja, mis ümber võtta. Fliis näiteks on hää soe. Ja kuna metshaldjas ilmselt kannab kleiti, siis selle pääle ju ei viska mingit dressipluusi?! Pleedi viskaks küll. Vot teengi äärepitsiga fliispleedi!

Pleedi ümbermõõt on ~7 meetrit, nii et sobib ka lausa tekiks, talvel hea telekat vaadates ümber mässida. Või päevitades külje alla laotada. Või hea koht, kuhu kass panna. Seda kinnitab Tondu, kes mul heegeldada aitas:


Vaatas aga koeraseepi:


ja heegeldas, kuni magama jäi:




Nii see pitsiline pleed meil valmis saigi. Lisasin omalt poolt veel juurde energiatee ja energilise värvigammaga Ungari kruusi, et metshaldjas jaksaks kevadsuviseks korilushooajaks jõudu koguda. Kaelakee, et oleks, millega pidusse minna. Šokolaadi, millega talvestressi tõrjuda. Lilla klaaskiviga kotihoidja ja kaks tuusti sinist puuvillaniiti, millest heegeldada kott hoidja otsa rippuma :P - ennegi ju nööbi järgi mantliriiet valitud, eks ole. Ja kuna Mummu kogub külmikumagneteid, siis leidis termomeetriga Eiffeli torn tema juures kindlasti hea kodu ja väärt seltskonna.





Ise sain paki Oravakeselt. Toodi lausa eskordi (Jumjum) saatel tööle kätte, kenasti roosa pambukese sees.



Tuleb tõdeda, et naistepäevavahetuses oli seekord päris palju selgeltnägemise ilminguid (paneme Tuleproovi pika puuga kinni, ah?) - Oravake näiteks teadis, et minu fimo istub alles karbis kapi otsas ja et minu lemmikkunstnik on Victor Vasarely, seega meisterdas ta mulle temaatilise prossi:


Veel taipas intelligentne naisterahvas Oravake, et ma olen mõnikord nagu titt supermarketis - "mii-naaa iii-seee!" - ja poetas pakki "käsitöölise konstruktori" ehk ilusa linase köögiräti ja suure kera rätiga sobivas toonis heegelniiti. Et ma saaks ikka ISE ka midagi teha.

Söödavaks kraamiks oli pandud kauni heegeldatud kübaraga omatehtud õunamoos, mida ma sel sügisel ei jõudnud ise teha, aga topin väga hea meelega rullbiskviidi vahele. Parajasti rullbiskviidi jagu kah sääl purgis, väga hästi läbi mõeldud :)

Suuremate asjade vahelt tuli välja peotäis pisikesi:


Hästi hoolega valitud kivikesed, mis ehte sisse põimitult aitavad nii mõnegi koleduse vastu. Vaja proovida. Kus mul need traadid-tangid olidki?

Minu meelest väga õnnestunud pakivahetus ja minugi poolest - järgmine aasta jälle!

******************************************

And here are the pictures about the packages for Ladies Day Swap 2010. My "victim" was Mummu, the same talented handicraftster, who made the Zodiac Sign Swap package for me. Karma does exist, eh. I decided to make something different with a twist - like a fleece blanket with crocheted lace border. NB! Don't try this at home unless you have a really sharp crochet hook for the first round - the ergonomic Clover hooks are too round for this job. But you can continue with Clover afterwards. And thanks to Tondu for helping me with the ~7 m long lace.

I myself received a package from Oravake. She could be rather successful in "Psychic Challenge" - since she somehow knew that my Fimo clay is still nicely packed and waiting to be molded into something nice AND one of my favourite artists is Victor Vasarely. So she made me a nice brooch à la Vasarely. Splendid.

And she also knew that I have discovered the fun of crocheting borders onto kitchen towels. So she didn't take the joy away from me and gave me a "handicraftster's Lego" - a nice linen towel and a big roll of cotton yarn. Crochet your own lace! Such sets should be on sale, I'd say. The jar wearing that fancy summer hat contains apple jam and will soon find it's rightful place in a Swiss roll. And those semi-precious stones are waiting to become a powerful necklace and protect me from certain evil entities.

Nice swap again - see you next year!

1 comment:

oravake said...

Mul on jätkuvalt hea meel, et meeldis. :) Muide, kui sa ise veel pole täheldanud, siis see pross helendab ka - ma nimelt segasin helesinise valge asemel kogemata helendava Fimoga. Kummituspross. :)