18.3.08

Tähtkujupakk / Zodiac sign swap

Et kõik järjekordselt brutaalselt ja ausalt ära rääkida, tuleb konstateerida fakti, et ma identifitseerin end üsna suures osas Amburi ja Maona. Ja siis käis keegi Kullakestes välja idee, et kui juba igasuguseid vahetusi tehakse, vahetame siis tähtkujusid ka. V2ikekass kargas krapsti projekti vedama. Essa olin, kes end kirja pani!

Vahepeal jõudsin ise sõbrapäevapakivahetuse projekti edukalt lõpuni vedada, aga ikka tuli niiii kaua oodata tähtkujupakkimise tähtaegu, millal pakke saatma võis hakata. Ja saama kah, eksole.

Minu pakiga sai jälle nalja. Ausõna, ma ütlen, see Eesti Post... Sain nimelt pakiteate, et mulle on tulnud pakk Schäfer Boutique'ilt. Mida asja?! Ma ei ole sealt midagi tellinud ju! Et mis maksab? Ema otsis mööda teadet ja no ei leidnud hinda. Mhh, imelik. Õigel ajal meenus postitsirkus pesamuna Juanesi kontserdi piletitega (vt Miisukodu blogist "Lavalised segadused Eesti Postiga") ja arvasin, et kuigi see on ühe pere piires ilmvõimatu, äkki ikke on midagi segamini aetud.

Marssisin postkontorisse, ulatasin oma ID-kaardi ja teatasin, et kolm pakki peaks olema. Krisost raamat. Helmehaldjast tangid. Ja midagi... Schäferilt - ?

Oligi kolm pakki. Krisost raamat. Helmehaldjast tangid. Ja Schäferi teade prinditi ka välja! Ometi ulatati mulle Hiiumaal elutsevalt eraisikult täitsa pesuehtne tähtkujupakk. Nii et kõpsutasin foorumisse Mummu käest aru pärima, et kas ta ise ka teab, mis äri ta sääl Hiiumaal ajab.

Aga paki sisu oli vahva!

Amburiga asjad: siidimaalitud aknakaunistus, lõhnapirrud neroli lõhnaga, jaspisekuulikesed, millest ise endale mõne ehte saab meiserdada ning ägedat rohelist värvi külmkapimagnet.
Maoga asjad: nõelvilditud roheline siug, kollane ja punane ussõhupall (oi, lapsepõlve nostalgia....), kommiussid, salapärane plaat maopildiga kaanel ja vahva makrovõttega (põnev värviline röövik) fotokaart, kus hääd soovid kirjas
Erapooletuks meeleheaks on kaks uhkelt oranži lõngatokki, kuldne marmorvärv ja nutsakas rohelist villaloori.

Oi küll ma olen rahul :) Pilt ka:


Tõestamaks karma seaduse olemasolu, sain seekord teha paki Üllekesele, kellega meil 300 g talvesooja teemal veniva paki kogemus oli.

Kolm sümbolit, millele toetuda, olid Neitsi, Madu (ehh, ussisugu) ja Karu. Minu tehtud pakisisu:


Neitsile siis kruus ja kruusi sees roosast jaspisest ripats, arvestades fakti, et Ülleke ei saa töö ajal eriti ehteid kanda, aga samas ei ole tal midagi oma horoskoobikivist ehete vastu. Lõhnapirrud kah. Ja kuna ühes horoskoobis oli selge sõnaga kirjas, et Neitsile on parim sihtkoht reisimiseks Pariis, siis turismiinimesena ei suutnud ma seda fakti ignoreerida ja lisasin Pariisi reisijuhi. Nagu hiljem selgus, Üllekesel ongi plaan Pariisi sõita :)
Karu teemat esindavad kummikarukesed ja pesuehtsa metsamõmmiga metsamee purk.
Madu on see heegeldatud siug. Pool meetrit sõbralike silmadega madu, liik tundmata. Sobib panna lauale lesima ja kirjatööd inspireerima, diivanipadja asemele (võtab vähe ruumi) või lihtsalt kuskile, kus on vaja ilus olla.
Et kruusi ei sünni tühjalt kinkida ja kevadväsimuse profülaktika mõttes ka sai pakki Elujõutee. Ja motoorse rahutuse leevendamiseks meriinolõnga tuustid.

Vahva vahetusprojekt oli jälle :) Tänud, V2ikekass!

Since this is a rather brutally honest blog, I have to say right away, that most of the time I prefer to identify myself as a Sagittarius and a Snake. So it is elementary for me to take part in another swap, when the theme is zodiac signs.

I seem to have various funny events in connection with Estonian Post. This time it was with the zodiac sign parcel. Believe it or not, but the receipt came for a package from Schäfer Boutique! I have never ordered from there and I'm quite sure that no one hates me that much to place the order under my name... But still, I went to the post office and got the package... From a private address on Hiiumaa island. From Mummu. Who obviously does not know what she's up to. Schäfer Boutique, really.

But the package was full of many nice and surprising things, for example a silk painting window decoration with a Sagittarius picture; 5 jasper beads, neroli incense sticks and a felted snake in my favourite colour.

Since karma does exist (who dares to say otherwise?!), it was only fair that I had to make a package for Ülleke. A Snake, Virgo and Bear. Fun it was, I'd say - and delivered on time - this time. Funny how the horoscopes sometimes hit the point... like "the most perfect holiday destination for Virgo is Paris" - and Ülleke actually has planned to visit Paris this spring.

Great swap again, thanks V2ikekass!

1 comment:

Krista said...

Teatan alandlikult, et mulle too idee pähe hüppaski - ja sealt oli juba võrdlemisi väike tee projekti vedamiseni. Muidu aga, võta heaks!